GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER
BLUE ADITIVA ZA SRBIJU

Blue Aditivi

           

 

  

 

     

 

Novo na našem tržištu - Novčanik za Vaše kartice - CARD HOLDER!

 

Osnovne karakteristike:

1. Zaštitna funkcija (Anti RFID)- izrađen od legure aluminijuma koja štiti vaš novac i lične podatke, koji se nalaze na karticama, od krađa i zloupotreba (odbija radio talase čitača podataka - skimera).

2. Jednostavan i lak za upotrebu - sve vaše kartice držite na jednom mestu, složene po redosledu koji vi odredite, zaštićene od potencijalih oštećenja. Povlačenjem mehanizma na dnu card holdera kartice će "iskočiti" i biti vam dostupne.

3. Tanak i lagan - dimenzije: 9.6cm (dužina) x 6.5cm (širina) x 1.3cm (debljina); Težina: 50 grama. Zamenite postojeće novčanike card holderom - nosite ga u ruci, džepu ili torbici.

4. Upotreba - u card holder staje do 7 platnih kartica ili drugih dokumenata (lična karta, saobraćajna, vozačka dozvola, kartica za prevoz, kartice za gorivo, kartice lojalnosti i sl. ) standarnih dimenzija, kao i do 15 biznis (vizit) kartica. Obložena unutrašnjost omogućava da kartice čvrsto stoje u card holderu ali i da u njega, pored kartica, stavite i druge sitne predmete, papirni ili kovani novac.

5. Idealan rodjendanski ali i poslovni poklon!

 

Trenutno se izrađuje u 5 boja - crnoj, srebrno sivoj, crvenoj, plavoj i zlatnoj boji.